همه چيز دان
اينجا درباره همه چيز صحبت ميشه

آشنايي با دورنماي بازار فرش از دستاوردهاي برگزاري دوره آموزشي در جهاد دانشگاهي گيلان 

ايسنا/گيلان يك پيشران بافت فرش دست باف در گيلان گفت: در دوره هاي آموزشي جهاد دانشگاهي دورنماي بازار فرش به فرش بافان معرفي شد و با مشكلات فضاي كسب و كار و بازارهاي رقابتي فرش نيز آشنا شدند.

 

فاطمه ميرجعفري در گفت و گو با ايسنا با بيان اينكه بافت فرش مي‌تواند درآمد بسيار خوبي را نصيب فرش بافان ما كند، گفت: برخي از دختران و زنان گيلاني علاقه زيادي براي ورود به عرصه بافت فرش دارند و آموزشگاه هاي فني و حرفه اي از ۱۴ سال سن تا بالاي  ۵۰ سال هنر جوي متقاضي براي يادگيري بافت فرش دست باف دارند.

 

وي افزود: بافندگان فرش گيلاني فرش هاي بسيار باكيفيتي توليد مي‌كنند و حمايت از اين قشر مي‌تواند آنان را تشويق كند كه فرش بيشتري ببافند.

 

ميرجعفري، گراني مواد اوليه بافت فرش را يكي از مشكلات فرش بافان عنوان كرد و ادامه داد: در سال هاي اخير هزينه تمام شده فرش براي فرش بافان چهار برابر شده است و بايد تدابير لازم براي رفع اين مشكل انديشيده شود.

 

وي با بيان اينكه بافندگان فرش دست باف گيلان هم فرش بزرگ پارچه و هم فرش كوچك پارچه مي‌بافند گفت: بافت تابلو فرش نيز در بين بافندگان رايج است.

 

ميرجعفري در خصوص اشباع بودن فرش دست باف تصريح كرد: بازار تابلو فرش دست باف اصلا اشباع نيست، بلكه فقط تابلو فرش‌هاي بي‌كيفيت هستند كه خريدار ندارند و برخي از تابلو فرش‌ها به دليل تكراري بودن در بازار بر دست فروشندگان مانده است.  

 

وي خاطرنشان كرد: جهاد دانشگاهي گيلان در رشت به عنوان پيشران ما را دعوت كرد و با برگزاري دوره كسب و كار اطلاعات بسيار خوبي را در اختيار ما گذاشت.

 

اين پيشران بافت فرش دست باف در گيلان گفت: در اين دوره آموزشي در حوزه مديريتي همچنان پيگير دوره‌هاي بيشتر كسب و كار هستم زيرا كمك موثري به ما كرده است.

مقالات ديگر: قاليشويي لواسان

گل فروشي اندرزگو

ميرجعفري ادامه داد: در دوره‌هايي كه جهاد دانشگاهي برگزار كرد، دورنماي بازار فرش را به ما معرفي كرد و با مشكلات مشكلات فضاي كسب و كار، بازارهاي رقابتي فرش، افراد رقابتي بيشتر آشنا شديم و در شناخت حوزه كاري مان دانش خوبي كسب كرديم.

 

وي گفت: ضروري است بافندگان فرش دست باف با چگونگي رفتار با مديران و حقوق خود آشنا شوند و بر اساس حطيه‌هاي علمي رشد كنند و جهاد دانشگاهي در اين خصوص گام‌هاي اساسي برداشته است.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۹ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۲۹:۳۱ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
تخفيفات فرش كاشان ويژه عيد تا عيد
فرش كوروش كاشان به مناسبت عيد قربان تا عيد غديرخم  تخفيفات ويژه اي را براي مشتريان و همراه هميشگي فرش كوروش در نظر گرفته  ، اين تخفيفات شامل تمام محصولات توليدي كارخانه ميباشد اين تخفيفات ويژه علاوه بر تفاوت قيمت لحاظ شده در  فروش مستقيم از كارخانه با فروشگاه ها و نمايندگي هاي شركت  ميباشد.
فرش كاشان كوروش
 
كارخانه فرش ستاره كوروش توليد كننده برتر فرش ماشيني با شانه هاي مختلف، از ريز بافت ترين فرش ماشيني كه فرش  1500 شانه ميباشد  گرفته تا فرش هاي  -1200 شانه تراكم 3600 و 700 شانه تراكم 2550  و فرش ارزان قيمت 500 شانه
 
فرش ماشيني كاشان از دهه 70 شمسي به صورت حرفه اي اقدام به بافت فرش هاي ماشيني ريز بافت و دستبافگونه كرده است بطوري كه فرش هاي طراحي جديد ،بسيار شبيه فرش هاي دستبافت تبريز ميباشد.فرش كاشان جديد هميشه از پرفروش ترين فرش هاي ماشيني بوده است .
 
 پيشرفت دستگاه هاي فرش بافي و طراحي حرفه اي نقشه ها ي دستبافت در كنار تيم مديريتي فرش كاشان باعث رضايت مشتريان از اين برند برتر فرش ماشيني شده است  بطوري كه بيشترين جستجو فرش ماشيني در ميان كارخانه هاي فرش بافي مختص به فرش كوروش كاشان ميباشد.كه اين رضايت به دليل قيمت فرش و كيفيت عرضه اين محصولات ميباشد،  كه تمام تلاش اين مجموعه حفظ اين دو عامل اساسي در توليدات خود ميباشد . حفظ كيفيت در توليدات فرش ستاره كوروش بسيار حياتي وخط قرمز مديريت مجموعه ميباشد و ميتوان با جرعت اين مسئله را از اساسي ترين موارد در مجموعه دانست
 
در نظر داشته باشيد فرش ماشيني با كيفيت و نخ هاي متفاوتي توليد ميشود كه نخ 100% اكروليك از بهترين نوع نخ بين المللي در استفاده از فرش هاي ماشيني ميباشد . تمام توليدات فرش كوروش از نخ 100% اكروليك ميباشد كه باعث بالارفتن مقاومت فرش و به طبع ان بالارفتن كيفيت فرش ها شده است عمر نخ اكروليك در ميان نخ هاي ديگر فرش ماشيني از مرغوبيت و كيفيت بيشتري برخوردار هست بهمين خاطر تمام توليدات فرش ستاره كوروش همگي شامل گارانتي كيفيت و ضمانت ميباشد كه اين اطمينان را به خريداران گرامي ميدهيم كه فرش هاي توليدي شركت  همگي شامل 60 ماه ضمانت كيفيت (كه شامل گسستگي اجزا و ثبات رنگ) و براي خريدار عمري بيش از 5 برابر تاريخ ضمانت شده كار ميكند
شايد بخواهيد بخوانيد: گل فروشي غرب تهران
جشنواره فرش كوروش
فرش كوروش به مناسبت عيد قربان و عيد غدير تخفيفات ويژه اي را براي خريداراني كه در اين بازه زماني اقدام به خريد كنند قرار داده است كه اين تخفيفات مبلغ قابل ملاحضه اي را شامل ميشود . در اين تخفيفات فرش امكان خريد حضوري از درب كارخانه در كاشان و نمايشگاه دائمي تهران وجود دارد براي مشترياني كه امكان خريد حضوري را ندارند ميتوانند به صورت غير حضوري خريد كنند .
 
خريد غير حضوري و تخفيفات ويژه
 
در خريد غير حضوري ميتوانيد با سرچ فرش كوروش كاشان و باز كردن سايت كارخانه تمام مدل هاي توليد شده شركت را با كيفيت عالي در سايت ببينيد و حتي ميتوانيد نماي پهن شده محصولات رو با دكوراسيون هاي مختلف در چيدمان مجازري سايت رويت كنيد
 
بعد از تماشاي طرح هاي فرش كوروش و انتخاب ان در سايت فرش كوروش ميتوانيد با پشتيباني كارخانه ،مشاوره رايگان بگيريد تا توسط مشاوران حرفه اي فرش كاشان بهترين انتخاب رو هم از لحاظ كيفيت و قيمت داشته باشيد و هم از لحاظ طرح و دكوراسيون منزل
 
تفاوت قيمتي 20 الي 30% در صورت خريد مستقيم فرش از كارخانه
تفاوت قيمت خريد فرش ، مستقيم از كارخانه نسبت به فروشگاه هاي سطح شهر و هايپر ماركت هاي مطرح شهر بسيار مرقوم بصرفه و مناسب هست اين تفاوت قيمت به دليل خريد مستقيم و حذف واسطه ها ميباشد اين تفاوت قيمت ها در بسياري از محصولات بالغ بر 30% است كه عدد بسيار بالاي محصوب ميشود
 
براي مثال قيمت فرش 12 متري 700 شانه درب كارخانه فرش كوروش 6500 تومان هست كه همين محصول داخل فروشگاه ها تا نزديك 7900 هم عرضه ميشود كه عددي نزديك به يك ميليون و پاصد هزار تومان اختلاف قيمت هست و يا فرش 1200 شانه با قيمت هاي مختلفي در فروشگاه ها عرضه ميشود كه همين محصول با بالاترين كيفيت در فرش كوروش به صورت مستقيم به قيمت هشت ميليون و پانصد هزار تومان عرضه ميشود كه قيمت بسيار مناسبي براي فرش 1200 شانه ميباشد .
 
مدت زمان تخفيف فرش كوروش
 
تخفيفات تا پايان روز عيد غدير خم پا برجاست و قابل تمديد نميباشد ولي در نظر داشته باشيد فروش مستقيم از كارخانه هميشگي بوده و اين تفاوت قيمت لحاظ شده بدون قيمت تخفيف جشنواره هست كه باز هم عدد زيادي هست و بسيار عالي و مرقوم بصرفه ميباشد.
 
نمايندگي فرش كوروش كاشان
 
خريداران گرامي در نظر داشته با شيد اين تفاوت قيمت و اختلاف قيمت فقط در كارخانه فرش ستاره كوروش و فروشگاه فرش كوروش در تهران ميباشد و لطفا اين تخفيفات را از ديگر نماينده هاي مجموعه فرش كوروش در خواست نفرماييد كه امكان عرضه به اين قيمت براي نماينده ها و فروشگاه هاي فرش كوروش وجود ندارد
 
ادرس كارخانه فرش كاشان :
 
كاشان شهرك صنعتي فتح المبين اول شهرك فرش ستاره كوروش تلفن كارخانه فرش كاشان  03155549900
 
تهران تهرانپارس ح 196 شرقي پللاك 78  تلفن فروشگاه فرش كاشان 02171333200

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۸ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۰:۳۵ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

تعصب مرا به سمت نقشه فرش لري كشاند/ صفر تا صد كار را تنها انجام مي‌دهم

عصمت حاتمي بافنده فرش كه توانسته چندين كارگاه فرش راه اندازي و نيروهاي زيادي را مشغول به كار كند، حدود يكسال است كه به دنبال بافت فرش لري است، او از عدم حمايت متوليان و نبود نقشه فرش لري گلايه دارد.

خبرگزاري فارس لرستان- نسرين صفربيرانوند، عصمت حاتمي بافنده‌اي كه سال 88  براي سرگرمي و علاقه به فرش‌بافي روي آورده بود و به دليل لذتي كه از بافت فرش برده كار را ادامه داده است، مي‌گويد: زماني كه روي تابلو فرش بودم تا عمق تار و پود فرش مي‌رفتم وقتي تاري بريده مي‌شد خودم آن را درست مي‌كردم.

 

وي كه سال 89 اقدام به راه اندازي كارگاه كرده بود، مجوز شركت تعاوني را هم گرفته و داراي چند كارگاه و حدود يكصد نيرو است، سرزندگي ، نشاط و صميمتي كه  حاتمي با بافندگان فرش دركارگاهش دارد جلب توجه مي‌كند، ديدن دست‌هايي كه گره مي‌زنند تا نقشي بيافرينند حس خوبي در انسان ايجاد مي‌كند.

 

او معتقد است: زماني كه شروع به بافتن فرش مي‌كني آنچنان غرق در طرح و نقشه مي‌شوي كه مشكلات و دغدغه‌ها را از ياد مي‌بري و به نوعي به آرامش مي‌رسي، اين صحبت حاتمي را مختاري يكي از بافندگان فرش كه در كارگاه حضور دارد تاييد مي‌كند و مي‌گويد: حدود دوهفته است كه آموزش مي‌بينم زماني كه پاي دار قالي هستم تمركزم تنها روي گره و نقشي است كه مي‌زنم.

 

زماني كه از تلويزيون مي‌شنيدم كسي مي‌گفت: عاشق كارم هستم برايم قابل درك نبود و حتي مسخره مي‌كردم اما وقتي خودم به اين عرصه ورود كردم متوجه شدم كه عشق به كار يعني چه، حالا من عاشق كار هستم و با وجود مخالفت خانواده همچنان ادامه مي‌دهم خانواده حريف من نمي‌شوند.

نقشه فرش لري نداريم

 

حاتمي در مورد نبود نقشه فرش لري مي‌گويد: با اينكه فرش بافان لرستان يكي از بهترين بافندگان هستند اما متاسفانه فرش لري هيچ نقشه‌ي ندارد چند سال پيش خانم هخامنشي نقشه فرش لري را طراحي كرد اما هيچ كس آن را به عنوان نقشه لري قبول ندارد زيرا تغييراتي در اين نقشه اعمال شده است

 

متاسفانه هيچ حمايتي از فرش بافان در لرستان صورت نمي‌گيرد نه نقشه در اختيار ما قرار مي‌دهند نه تسهيلات خوب حتي طراح خوبي هم نداريم، اين در حالي است كه فرش‌بافان لرستان جزو بهترين ها هستند.

شايد بخواهيد بخوانيد: قاليشويي هفت حوض

مشكل ديگر نبود بازار فروش است، همشهريان ما فرش دست بافت را از تبريز خريداري مي‌كنند و توجهي به فرش توليد شده در استان ندارند.

در استاني مانند رنگ خوب، وام خوب و كارگاه مناسب باي فرشبافان و شركت‌هاي فرش فراهم است اما ما در لرستان محدود هستيم ما به آنها نمي‌رسيم چون حمايتي صورت نمي‌گيرد.

 

من ليست نيروها را اعلام كرده‌ام اما بيمه نشده‌اند تامين اجتماعي كه چندين سال است عقب كشيده، قرار است با تسهيلات 5 ميليون توماني  بيمه ايران سه سال سابقه بيمه را براي آنها اعمال كند در حالي كه در ابتدا قرار بود بيمه آنها رايگان باشد.

 

سازمان صنعت و معدن به عنوان متولي بايد پيگير ماجراي نقشه لري باشد و حمايت كند نه اينكه كار را به امان خدا رها كند، چرا نخ و نقشه بايد مال تبريز اگر راست مي‌گويند قلعه، لباس سنتي شال و ستره را براي نقشه فرش لري طراحي كنند.

 

صفر تا صد فرش لري را خودم انجام دادم

 

يكسال پيش در نمايشگاه بين المللي فرش در تهران حضور پيدا كردم و تابلو فرش و فرش‌هايي كه توسط بافندگان لرستان تهيه شده بودن در غرفه لرستان عرضه كردم يكي از غرفه داران تبريز وقتي به غرفه ما آمد گفت كه اينها فرش لري نيست توليد تبريز است من هم تصميم گرفتم هر طور شده يك نقشه فرش لري تهيه كنم پس از جستجو يك فرش بسيار كهنه و قديمي در سراب دوره را پيدا كردم و چندين دار را از روي همان نقشه راه اندازي كردم.

 

نقش اين فرش يك حوضچه است تمام نخ و طراحي و رنگ را يعني از صفر تا صد خودمان انجام داديم، پشم را از گله دار خريداري و پس از تبديل به نخ با رنگ گياهي در يك ديگ بزرگ آن آماده كردم تا در اختيار فرش بافان قرار دهم، و در نمايشگاهي كه شهريور برگزار مي‌شود بگويم اين فرش لري است.

 

اندازه اين فرش‌ها دو متر و چاركي است ، از شش داري كه راه اندازي كردم يك فرش تمام شده و شور و پرداخت آن هم انجام شده است ما بقي هم تا نمايشگاه آماده مي‌شوند، من در نمايشگاه امسال با فرش لري حاضر مي‌شوم اما يك دست صدا ندارد، تنها به دليل تعصبي كه به استان دارم مي‌خواهم بگويم صفر تا صد اين فرش مال لرستان است.

اين فرش لري اكنون مانند هندوانه دربسته است نمي‌شود قيمتي تعيين كرد، اين فرش به دليل رنگ طبيعي مشتري خاص خودش را دارد.

 

وي در مورد زمان بافت تابلو فروش و فرش مي‌گويد: بستگي به اندازه تابلو فرش يا فرش دارد، تابلو فرش به دليل ظرافتي كه دارد زمان بيشتري نياز داردا ما فرش درشت بافت زمان كمتري مي‌خواهد، يك تابلو فرش يك متري با فرش دو متر و نيمي درشت بافت به لحاظ زمان برابري مي‌كند.

 

در تابلو فرش گره ريز بيشتر است اما در فرش درشت بافت گره متر است،  فرش سه متري سه ماه زمان مي‌برد اگر به صورت تفريحي باشد، اما اگر مرتب كار شود ظرف دو ماه تمام مي‌شود.

 

حاتمي در مورد درآمد حاصل از بافت فرش نيز توضيح مي‌دهد: اين مورد نيز بستگي به نوع فرش دارد دستمزد بافت يك تابلو فرش حدود چهار ميليون تومان است، فرش درشت بافت هم طبق تعرفه اتحاديه 800 تومان است اما من يك ميليون تومان پرداخت مي‌كنم، يكي از بافندگان ظرف يكسال حدود 9 تابلو فرش آماده كرده با وجود سه فرزند و حدود بيست ميليون تومان درامد كسب كرد.

 

سالانه دويست متر فرش توسط بافندگان كه در كارگاه هستند انجام مي‌شود البته متراژ فرش‌ بستگي به سرمايه دارد، زيرا توليد يك فرش هزينه دارد از خريد نخ كيلويي دويست هزار تومان تا هزينه شور و پرداخت و دستمزد بافندگان از طرفي همانطور كه اشاره كردم حمايت چنداني از ما صورت نمي‌گيرد. 

مقالات ديگر: گل فروشي سعادت آباد

نكته ديگر اينكه هزينه راه‌اندازي كارگاه فرش در حال حاضر كمتر از يكصد ميليون تومان نيست از تهيه دار گرفته تا رهن و اجاره و نخ و ابزار ....


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۷ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۴۱:۵۴ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
بايدن هم براي ديكتاتورها فرش قرمز پهن مي‌كند
روزنامه آمريكايي واشنگتن پست در مطلبي به وعده اجرا نشده جو بايدن براي دنبال نكردن سياست سخاوتمندانه ترامپ در قبال ديكتاتورها پرداخته و از فرش قرمزي كه او براي يك شاهزاده سعودي گشود، انتقاد كرد.
بايدن هم براي ديكتاتورها فرش قرمز پهن مي‌كند
 روزنامه واشنگتن پست در مقاله‌اي مي‌نويسد: جو بايدن ، رئيس جمهوري آمريكا در كارزارهاي انتخاباتي خود وعده داد تا به سخاوت دونالد ترامپ، رئيس جمهوري وقت آمريكا نسبت به ديكتاتورها ي خاورميانه‌اي پايان دهد.  
 
بايدن قول داد "ديگر چك سفيد امضا" براي امثال عبدالفتاح السيسي، رئيس جمهوري مصر در كار نباشد، همينطور در مورد رهبران عربستان او گفت "آنها را در حقيقت همانقدر طرد و منفور مي‌كند كه هستند." او گفت "ارزش مطلوب اجتماعي بسيار اندكي در دولت فعلي عربستان سعودي وجود دارد."
در اين صورت چرا آقاي بايدن هفته پيش براي شاهزاده خالد بن سلمان، برادر محمد بن سلمان، حاكم دوفاكتوي عربستان فرش قرمز پهن كرد؟ او كه سابقا سفير كشورش در واشنگتن بود و مستقيما در قتل سال ۲۰۱۸ جمال خاشقجي، روزنامه‌نگار تبعيدي سعودي نقش داشت، در نشست‌هاي عالي‌رتبه به ويژه با مشاور امنيت ملي بايدن، وزير خارجه و وزير دفاع آمريكا حضور يافت. اين همان استقبالي نيست كه براي فردي طرد شده و منفور انتظار برود.
البته ايالات متحده هنوز منافع امنيتي با عربستان سعودي دارد؛ براساس اعلام وزارت خارجه، آنتوني بلينكن، وزير خارجه آمريكا با خالد بن سلمان درباره "مسائل امنيتي منطقه‌اي" شامل تلاش براي پايان دادن به جنگ فاجعه‌بار يمن كه شش سال پيش از طرف سعودي‌ها آغاز شد، صحبت كرد. اين در حاليست كه سمت اين شاهزاده اكنون در حد معاون وزير دفاع پايين است. اگر ميزباني از يك مقام ارشد سعودي براي رسيدگي به اين مسائل ضرورت داشت، كاخ سفيد مي‌توانست وزير خارجه عربستان را دعوت كند. در عوض، بايدن تصميم گرفت تا دوباره به عضوي از اين خاندان حاكم جان دهد كه سال ۲۰۱۹ بعد از آنكه تاكيد كرد، گزارش‌ها درباره قتل خاشقجي داخل كنسولگري رياض در استانبول "كاملا غلط و بي‌اساس" است، با خفت واشنگتن را ترك كرد.
سازمان اطلاعات مركزي آمريكا (سيا) به اين نتيجه رسيده كه خالد بن سلمان با ترغيب اين ستون‌نويس واشنگتن پست براي مراجعه به كنسولگري رياض در استانبول به جاي سفارت عربستان در واشنگتن دي.سي براي دريافت مدارك مورد نيازش، در قتل او نقشي كليدي ايفا كرد.
 
بايدن فعلا از ملاقات مستقيم با محمد بن سلمان امتناع كرده است. اين دولت با انتشار گزارشي تاكيد كرد كه اين وليعهد سعودي مسوول قتل خاشقجي بوده است. اما لويد آستين، وزير دفاع آمريكا بارها تلفني با بن سلمان گفت‌وگو داشته است. كاخ سفيد با اعطاي مجوز به برادر او براي حضور در واشنگتن، بن سلمان را يك گام به احياي سياسي كامل نزديك‌تر كرد.
مقالات ديگر: قاليشويي سبلان
اين حاكم سعودي كاري كه لايق اين باشد، انجام نداده است؛ او همچنان به بازداشت، شكنجه و حبس مخالفان سياسي حكومتش ادامه مي‌دهد. او با وجود فشار واشنگتن، از تحريم يا كنار گذاشتن مشاور ارشدي كه ناظر بر عمليات خاشقجي بوده است، امتناع كرده و همچنان به بازداشت و شكنجه زنان فعال براي حق رانندگي ادامه مي‌دهد. همچنين تلاش‌هاي آمريكا براي ميانجيگري براي پايان جنگ در يمن موفقيت‌آميز نبوده است.
 
موفقيت سعودي‌ها در خسته كردن اين دولت و پيشرفت مشابه از سوي رژيم السيسي در مصر، به وحشي‌ترين خودكامه‌هاي جهان پيامي مي‌فرستد؛ شايد آقاي بايدن از حقوق بشر و اهميت تنبيه عليه كساني صحبت كند كه آنها را ظالمانه نقض كرده‌اند، اما در نهايت شما هنوز مي‌توانيد به جلسه در كاخ سفيد برسيد!

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۶ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۷:۲۹:۰۳ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

فرش‌بافان زنجاني از بيمه عشايري استقبال نكردند
فرش‌بافان زنجاني از بيمه عشايري استقبال نكردند
ايسنا/زنجان مدير فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: فرش‌بافان زنجاني از بيمه عشايري استقبال نكردند.

محسن جعفري در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به وضعيت بيمه فرش‌بافان، اظهار كرد: در حال حاضر ۵۲۵۰ نفر از مجموع فرش‌بافان استان بيمه قالي‌بافي دارند و اين تعداد در مقايسه با تعداد بافندگان بسيار كم است. اگر ظرفيت براي بيمه فرش‌بافي ايجاد شود، ۱۵ هزار فرش‌باف واقعي در انتظار بيمه هستند.

مقالات ديگر: ترك اعتياد شهرك غرب

وي افزود: در حال حاضر بيمه عشايري براي بيمه كردن فرش‌بافان به عنوان جايگزين پيشنهاد شده است. استقبال نكردن فرش‌بافان از اين بيمه به دليل نداشتن دفترچه درماني، و شرايط بازنشستگي ۶۵ سال است، علاوه برآن پايين بودن حقوق بازنشستگي نيز باعث شده فرش‌بافان از بيمه عشايري استقبال نكنند.

اين مسئول ادامه داد: در سه ماهه اول امسال‌ ۲۹ هزار مترمربع انواع فرش ابريشم، پشم و تابلوفرش توليد و ميزان صادرات فرش دستباف با مبدا توليد استان بالغ بر يك ميليون دلار برآورد شده است.

مدير فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در رابطه با دلايل بيمه نشدن فرش‌بافان از جانب تامين‌ اجتماعي، تصريح كرد: تامين‌اجتماعي زنجان كمبود اعتبار را مشكل اصلي بيمه فرش‌بافان مي‌داند. بيمه تعداد نفراتي هم كه فرش‌بافان واقعي نبودند قطع شد اما متاسفانه براي جايگزيني آن‌ها اقدام خاصي انجام نشد.

شايد بخواهيد بخوانيد: قاليشويي زعفرانيه

جعفري يادآور شد: دولت‌ها اعتباري كه براي بيمه فرشبافان مي‌دهد ثابت بوده و اين موضوع براي جذب بيمه‌شدگان جديد محدوديت ايجاد كرده و اين مهم سبب مي‌شود كه تعداد افراد كمتري بيمه فرش‌بافي دريافت كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۶:۳۹ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

فرش‌بافان زنجاني از بيمه عشايري استقبال نكردند
فرش‌بافان زنجاني از بيمه عشايري استقبال نكردند
ايسنا/زنجان مدير فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: فرش‌بافان زنجاني از بيمه عشايري استقبال نكردند.

محسن جعفري در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به وضعيت بيمه فرش‌بافان، اظهار كرد: در حال حاضر ۵۲۵۰ نفر از مجموع فرش‌بافان استان بيمه قالي‌بافي دارند و اين تعداد در مقايسه با تعداد بافندگان بسيار كم است. اگر ظرفيت براي بيمه فرش‌بافي ايجاد شود، ۱۵ هزار فرش‌باف واقعي در انتظار بيمه هستند.

مقالات ديگر: ترك اعتياد شهرك غرب

وي افزود: در حال حاضر بيمه عشايري براي بيمه كردن فرش‌بافان به عنوان جايگزين پيشنهاد شده است. استقبال نكردن فرش‌بافان از اين بيمه به دليل نداشتن دفترچه درماني، و شرايط بازنشستگي ۶۵ سال است، علاوه برآن پايين بودن حقوق بازنشستگي نيز باعث شده فرش‌بافان از بيمه عشايري استقبال نكنند.

اين مسئول ادامه داد: در سه ماهه اول امسال‌ ۲۹ هزار مترمربع انواع فرش ابريشم، پشم و تابلوفرش توليد و ميزان صادرات فرش دستباف با مبدا توليد استان بالغ بر يك ميليون دلار برآورد شده است.

مدير فرش سازمان صنعت، معدن و تجارت استان زنجان در رابطه با دلايل بيمه نشدن فرش‌بافان از جانب تامين‌ اجتماعي، تصريح كرد: تامين‌اجتماعي زنجان كمبود اعتبار را مشكل اصلي بيمه فرش‌بافان مي‌داند. بيمه تعداد نفراتي هم كه فرش‌بافان واقعي نبودند قطع شد اما متاسفانه براي جايگزيني آن‌ها اقدام خاصي انجام نشد.

شايد بخواهيد بخوانيد: قاليشويي زعفرانيه

جعفري يادآور شد: دولت‌ها اعتباري كه براي بيمه فرشبافان مي‌دهد ثابت بوده و اين موضوع براي جذب بيمه‌شدگان جديد محدوديت ايجاد كرده و اين مهم سبب مي‌شود كه تعداد افراد كمتري بيمه فرش‌بافي دريافت كنند.


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۲ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۶:۳۶ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

آرزو مي‌كنم روزي برسد كه فرش را به دلار بفروشم

آرزو مي‌كنم روزي برسد كه فرش را به دلار بفروشم

ايسنا/مركزي يك پيشران طرح توسعه مشاغل خانگي گفت: آرزو مي كنم روزي برسد كه فرش را به دلار فروخته و به دلار هم حقوق كافي به بافندگان پرداخت كنم.

 

حميده غلامرضا كه به عنوان پيشران طرح توسعه مشاغل خانگي، در حوزه قاليبافي در استان مركزي فعاليت مي‌كند، در گفت و گو با ايسنا، اظهار كرد: بنده از كودكي در كنار والدين به حرفه فرشبافي مشغول بودم و پس از فارغ التحصيلي از دانشگاه، در هنرستان ها در عرصه آموزش عكاسي به فعاليت پرداختم و به دنبال اين فعاليت هنرجوها را به بازارهاي مختلف در سراسر كشور براي بازديد بردم. در همين بازديد ها دريافتم فرش در بازارهاي ديگر زنده و در بازار اراك مرده است و اين موضوع سبب ناراحتي بنده شد.  

 

وي افزود: به همين سبب به توليد فرش مشغول شدم چراكه نگران بودم به سبب فاصله جوانان از حوزه فرشبافي، فرش به طور كامل از بين برود، بر اين اساس فعاليت در اين حوزه را آغاز كردم و ﻫﻤﺰﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﺁﻏﺎﺯ ﻃﺮﺡ ﻣﻠﻲ ﺗﻮﺳﻌﻪ ﻣﺸﺎﻏﻞ ﺧﺎﻧﮕﻲ ﺷﺮﻭﻉ ﺑﻪ ﺷﻨﺎﺳﺎﻳﻲ ﺑﺎﻓﻨﺪﮔﺎﻥ و اﻓﺰاﻳﺶ باﻓﻨﺪﮔﺎﻥ ﺩﺭ ﻣﻨﻂﻘﻪ كرﺩم و ﻣﻮاﺩ اوﻟﻴﻪ و ﺗﺠﻬﻴﺰاﺕ ﺭا ﺩﺭ اﺧﺘﻴﺎﺭ آﻧﻬﺎ ﻗﺮاﺭ ﻣﻲﺩﻫﻢ و ﻫﻢ اﻛﻨﻮﻥ ﺩﺭ ﭼﺮﺧﻪ ﺗﻮﻟﻴﺪ ﻓﺮﺵ ﻓﻌﺎﻟﻴﺖ ﻣﻲ ﻛﻨﻨﺪ.

 

غلامرضا با اشاره به بازار اين حرفه تصريح كرد: فرش توليدي در اين مجموعه به صورت حضوري در بازار يا به صورت مجازي به فروش مي‌رسد، با توجه به اينكه توليد فرش در ايران از دوره هاي قديم بيشتر در حوزه صادرات رونق داشته در نتيجه زماني كه باب صادرات باز شود كار رونق بهتري خواهد داشت. آرزو مي كنم روزي برسد كه فرش را به دلار فروخته و به دلار هم حقوق كافي به بافندگان پرداخت كنم.

مقالات ديگر: آموزشگاه سنتور غرب تهران

غلامرضا با تاكيد بر لزوم رونق صادرات فرش بيان كرد: اگر صادرات رونق بگيرد قطعا فروش و سود بهتري حاصل خواهد شد در غير اين صورت در حال حاضر به بازار داخل اكتفا كرده ايم، البته پيش از تشديد تحريم ها خودمان دو محموله از طريق واسطه به امارات ارسال كرده ايم اما در حال حاضر وارد كردن پول بسيار سخت شده است.

 

وي در رابطه با تهيه مواد اوليه اضافه كرد: به اين منظور شخصا از گوسفنددارها پشم را خريداري كرده و به كارخانه هاي ريسندگي تحويل مي دهم تا پشم را بريسند، اما در حوزه رنگرزي مشكلاتي وجود دارد به طوري كه رنگ هاي با كيفيت خوب در بازار كمياب هستند و براي تهيه رنگ خوب و با ثبات بايد تلاش زيادي كرد كه البته اكثر اوقات موفق هم نخواهيم شد، چندين سال است كه به دنبال راه اندازي كارگاه توليد رنگ هستم كه متاسفانه از لحاظ مالي در تنگنا بوده و موفق به ﺭاﻩ اندازي اين كارگاه نشده ايم.

 

اين پيشران قاليبافي بيان كرد: مشاغل خانگي از قديم بين مردم رواج داشته اند، اما در حال حاضر روش هاي نوين در اين عرصه بايد جايگزين روش هاي قديم شود، البته پيشران ها نيز نيازمند حمايت و تشويق هستند. فرش هنر مردم ايران است و نبايد تنها به جنبه هاي مادي آن توجه كرد بلكه بايد با توجه به جنبه معنوي، تلاش كرد كه جايگاه ايران در حوزه فرش حفظ شود چراكه در اين حوزه حرف براي گفتن داريم.

 

غلامرضا خاطرنشان كرد: اولين عامل تشويقي در اين حوزه بيمه قاليبافان است چراكه برخي قاليبافان حرفه اي در صورت نداشتن بيمه تمايلي به فعاليت ندارند، دومين عامل تسهيلات اعطايي به بافندگان است تا بافندگان تشويق به حضور در اين حرفه شوند، در غير اين صورت نسل جوان وارد اين حرفه نخواهد شد و اين موضوع آسيب جدي به بازار فرش وارد خواهد كرد. از امروز بايد جوانان را تشويق به حضور در اين حرفه كرد.

 

وي تاكيد كرد: بنده به عنوان پيشران طرح توسعه مشاغل خانگي در حد توان سعي مي كنم شرايطي را فراهم كنم كه دريافتي فعالان اين عرصه افزايش يابد، همچنين در تلاش هستم در حوزه هاي ديگر طرح توسعه همچون ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻫﺎﻱ ﺗﺨﺼﺼﻲ و ﺁﻣﻮﺯﺵ ﻫﺎﻱ ﺗﺨﺼﺼﻲ از هيچ خدمتي فروگذار نكنم.

 

اين پيشران طرح ﻣﻠﻲ توسعه مشاغل خانگي در خصوص انعقاد تفاهم نامه با جهاددانشگاهي استان مركزي، گفت: ﺑﺎ ﺟﻬﺎﺩﺩاﻧﺸﮕﺎﻫﻲ ﺗﻔﺎﻫﻢ ﻧﺎﻣﻪ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ ﻣﻨﻌﻘﺪ ﺷﺪ و ﺗﺎ ﻛﻨﻮﻥ اﺭﺯﻳﺎﺑـﻲ ﻫﺎﻱ اﻭﻟﻴﻪ ﻣﺸﺎﻭﺭﻩ ﻫﺎﻱ ﻋﻤﻮﻣﻲ اﻧﺠﺎﻡ ﺷﺪﻩ اﺳﺖ، ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ ﺟﻠﺴﺎﺗﻲ ﺑﺎ ﺳﺎﻳﺮ ﭘﻴﺸﺮاﻧﺎﻥ ﻓﺮﺵ ﺟﻬﺖ ﻫﻤﮕﺮاﻳﻲ و ﻣﺸﺎﺭﻛﺖ ﺑﺮﮔﺰاﺭ ﺷﺪ و ﺩﺭ ﺣﺎﻝ ﺑﺮﻧﺎﻣﻪ ﺭﻳﺰﻱ ﺟﻬﺖ آﻣﻮﺯﺵ ﻫﺎﻱ ﻋﻤﻮﻣﻲ ﻛﺴﺐ و ﻛﺎﺭ ﻳﺎ ﺑه ﺼﻮﺭﺕ ﺣﻀﻮﺭﻱ ﻳﺎ ﻣﺠﺎﺯﻱ ﻫﺴﺘﻴﻢ و ﺑﺎ ﻫﻤﻜﺎﺭﻱ اﻧﺠﻤﻦ ﻋﻠﻤﻲ ﻓﺮﺵ ﻣﻘﺮﺭ شده ﺩﻭﺭﻩ ﻫﺎﻱ ﺁﻣﻮﺯﺵ ﺗﺨﺼﺼﻲ ﺑﺮاﻱ ﻛﻠﻴﻪ ﻣﺘﻘﺎﺿﻴﺎﻥ ﺩﺭ ﺣﻮﺯﻩ ﻓﺮﺵ ﺑﺮﮔﺰاﺭ شود.

مقالات مشابه: قاليشويي ازگل


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۱ تير ۱۴۰۰ ] [ ۰۲:۳۱:۱۴ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

در سلسه نشست‌هاي «تازه‌شو» جهاددانشگاهي زنجان عنوان شد؛

آموزش؛ از اركان اصلي ورود به دنياي فرش

آموزش؛ از اركان اصلي ورود به دنياي فرش

ايسنا/زنجان يك طراح فرش گفت: در كنار علاقه و سرمايه، آموزش از اركان اصلي ورود به دنياي فرش است كه آموزش‌هاي جهاددانشگاهي در اين حوزه بسيار مفيد است.

 

ارتقاي مهارت‌هاي فردي و اجتماعي جوانان و نيز استفاده هرچه بيشتر از ظرفيت‌هاي عظيم نيروي جوان، مستعد و تحصيل‌كرده كشور در راستاي تحقق توسعه پايدار فرهنگي، آموزشي، اجتماعي، ورزشي، كارآفريني و اشتغال، يكي از اهداف تفاهم‌نامه منعقده بين وزارت ورزش ‌و جوانان و جهاددانشگاهي است.

 

در اين راستا، مركز نوآوري و شكوفايي جهاددانشگاهي زنجان (منش)، موضوعاتي از قبيل مشاركت در برگزاري نشست‌هاي تخصصي، همايش‌ها، سمينارها، كارگاه‌ها، دوره‌هاي آموزشي، فرهنگي، كارآفريني و اشتغال، همچنين استفاده از توانمندي‌هاي علمي، تخصصي و تجربيات جهاددانشگاهي را در راستاي اهداف و برنامه‌هاي توسعه‌اي حوزه جوانان بر عهده دارد.

 

برگزاري كارگاه‌ها و رويدادهاي آموزشي كارآفريني و مهارت‌هاي كسب و كار ويژه جوانان علاقه‌مند به كارآفريني در حوزه‌هاي مختلف از قبيل رويداد «تازه‌شو» يكي از اين برنامه‌هاي تدوين شده است.

 

در حاشيه اين كارگاه يك طراح فرش با بيان اينكه ۳۵ سال است كه در حوزه توليد و طراحي فرش فعاليت مي‌كند، بيان كرد: همين علاقه سبب شد كه در كنار كار طراحي به سمت توليد فرش نيز حركت كنم.

 

ناصر حسين‌خاني كه از موسسان خانه طراحي فرش نيز به شمار مي‌رود، اظهار كرد: اولين چيزي كه باعث ورودم به اين حرفه شد علاقه خاصي بود كه به هنر طراحي به ويژه طراحي فرش داشتم كه با توجه به همين موضوع خانواده‌ام از مشوقان اصلي براي ورود به دنياي طراحي فرش بودند.

 

وي با اشاره به اينكه نحوه آموزش‌هايش براي آغاز كار به صورت استاد - شاگردي بوده اما به مرور نحوه آموزش‌ها را نيز به صورت علمي دنبال كرده‌ است، گفت: در زمان‌هاي مانند گذشته كلاس‌هاي دانشگاهي و يا كارگاه‌هاي آموزشي در حوزه طراحي فرش داير نبود اما با توجه به پتانسيل‌هاي موجود در حوزه فرش به‌ مرور كارها به سمت علمي شدن پيش رفته است.

 

اين طراح فرش با يادآوري اينكه طراحي نقشه در اوايل كار از روي ساير نقشه‌هاي موجود در بازار انجام مي‌شد، تصريح كرد: پس از مدتي كه طراحي از روي نقشه‌هاي موجود را كنار گذاشته و شخصاً وارد عرصه طراحي با طرح‌هاي نو و خلاقانه شدم.

 

حسين‌خاني با توضيح اين‌ مطلب كه براي موفقيت در حوزه طراحي فرش، خلاقيت حرف اول را مي‌زند، تاكيد كرد: اولين شرط ورود افراد به دنياي فرش نيز علاقه است، زيرا همين علاقه سبب ايجاد انگيزه مي‌شود.

 

اين كارآفرين با بيان اينكه در حوزه طراحي فرش بيش از ۳۰ شاگرد را تربيت كرده‌ام، يادآور شد: در حوزه توليد فرش نيز سالانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ نفر با ما كار مي‌كنند.

شايد بخواهيد بخوانيد: خريدار فرش

وي با اشاره به اينكه در حال حاضر با توجه به برخي از مشكلات توليد فرش به صورت كارگاهي به صرفه نيست، توضيح داد: بيشتر توليدات به صورت خانگي است كه در اين راستا نيز كل استان را تحت پوشش داريم.

 

حسين‌خاني با بيان اينكه در مناطق روستايي گرايش به حوزه فرش كمتر از مناطق روستايي است، ادامه داد: با توجه به وجود برخي از مشكلات و نيز علاقه به پشت ميزنشيني در حال حاضر جوانان رغبتي براي ورود به حوزه فرش‌بافي ندارند.

 

اين كارآفرين با بيان اينكه يكي از چالش‌هاي پيش روي حوزه فرش زنجان اين است كه توليد كننده پشم و ابريشم در استان نداريم و اكثر افراد فروشنده هستند، يادآور شد: براي توليد فرش در استان ابريشم مورد نياز از شهرستان كاشان و پشم نيز اغلب از يزد تهيه مي‌شود.

 

وي با تاكيد بر اينكه براي ورود به دنياي فرش در كنار علاقه شناخت از كار و كسب تخصص نيز لازم است، تصريح كرد: برخي از افراد تنها براي سرمايه‌گذاري و بدون شناخت وارد اين‌ حوزه مي‌شوند كه همين‌ موضوع ممكن است سبب از بين رفتن سرمايه آنان شود.

 

حسين‌خاني با تاكيد بر اين‌كه كلاس‌هاي آموزشي كه در جهاددانشگاهي برگزار مي‌شود، مي‌تواند يكي از استارت‌هاي خوب براي ورود به دنياي فرش باشد، تصريح كرد: براي موفقيت در زمينه فرش در كنار استاد - شاگردي بايد به صورت علمي نيز وارد اين حوزه شد.

 

وي با اشاره به اينكه يكي از مشكلاتي كه سبب شده طي سال‌هاي اخير كمتر جوانان به سمت حوزه فرش بافي روي بياورند و حمايت نشدن از فرش‌بافان است، تصريح كرد: به علت تحريم‌ها و بروز مشكلاتي در زمينه جابه‌جايي پول مشكلاتي در حوزه فروش فرش نيز مشاهده مي‌شود.

 

حسين‌خاني با بيان اينكه بيشترين زحمت توليد فرش به عهده بافنده است اما سود اصلي نصيب تاجر مي‌شود، اضافه كرد: حاشيه‌هاي بازار از جمله وجود دلالي همواره توليدكنندگان را رنج مي‌دهد.

 

اين كارآفرين با اشاره به اجراي طرح بيمه قاليبافان و مشكلات ساختاري و نيز كمبودهاي بودجه در حوزه اجراي اين طرح، متذكر شد: تعيين نكردن درست افرادي كه مي‌توانستند از اين طرح بهره ببرند سبب استفاده افرادي با شغل‌هاي مختلف از بيمه قالي‌بافي شد كه همين موضوع موجب به وجود آمدن چالش‌ها و مشكلات فراواني در حوزه بيمه فعالان اين رشته شده است.

 

اين كارآفرين با تاكيد بر اين‌كه قبلاً فرش به صورت صنايع‌دستي بود اما در حال حاضر به هنر صنعت تبديل شده و زيرمجموعه صنعت معدن و تجارت است، ادامه داد: برخي از سياست‌هاي غلطي كه در حوزه فرش وجود دارد سبب شده كه صنعت فرش در ايران ضعيف شود.

 

وي با بيان اينكه يكي از مزيت‌هاي توليد فرش اين است كه بافنده با خاطري آسوده، كم‌ترين هزينه و با كم‌ترين خطر مي‌تواند در اين حوزه مشغول باشد، يادآور شد: هر چه سايز فرش بزرگ‌تر باشد، حاشيه سود خوبي نصيب بافنده خواهد شد.

 

حسين‌خاني با بيان اينكه ما بافنده‌هاي بالقوه زياد و بازارهاي خوبي نيز داريم كه نياز به حمايت دارند، تصريح كرد: دولت در بحث بازاريابي، بازار شناسي و حمايت از بافندگان و نيز برگزاري جشنواره‌هاي مختلف داخلي و خارجي مي‌تواند به رونق صنعت صنعت فرش در كشور كمك كند.

 

اين طراح فرش با بيان اينكه مشتريان اصلي فرش ايران كشورهاي عربي، روسيه، كشورهاي اروپايي و حتي آمريكا است، خاطرنشان كرد: هر كشور نقشه خاص خود را دارد و بسته به سليقه نسبت به خريد فرش از ايران اقدام مي‌كند.

مقالات ديگر: قاليشويي ولنجك


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۰ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۱۸:۲۴ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

بافت بيش از ۶۲ هزار متر مربع فرش فقط در ۳ ماه/ كرونا، رمق را از دستان بافندگان فرش گرفت

رئيس اتحاديه فرش دستباف خراسان جنوبي از بافت ۶۲ هزار متر مربع فرش در ۳ ماهه‌ي نخست امسال توسط بافندگان فرش استان خبر داد.

كاميابي مسك رئيس اتحاديه فرش دستباف خراسان جنوبي در گفتگو با خبرنگار  گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از بيرجند، گفت: امسال، خراسان جنوبي از توليد فرش دستباف ۹۰ ميليارد تومان عايدي داشته است.

 

او با اشاره به اينكه نقش فرش‌هاي بافته شده عمدتا در نقش‌هاي ريز ماهي و خشتي است افزود: در شهرستان‌هاي طبس، فردوس و بشرويه، نقش فرش نائين مورد توجه بيشتري قرار گرفته است.

 

كاميابي مسك با بيان اينكه امسال از صادرات فرش تنها ۷۰ هزار دلار براي استان ارز آوري داشته ايم، اظهار كرد: پارسال نيز وضعيت صادرات فرش از استان بسيار نااميد كننده بود.

رئيس اتحاديه فرش دستباف خراسان جنوبي با اشاره به اينكه فرش دستباف استان عمدتا صادراتي است و به كشور‌هاي آلمان و ايتاليا و ساير كشور‌هاي اروپايي صادر مي‌شود ادامه داد: طي ۲ سال اخير وضعيت صادرات فرش خوب نبوده است و به علت وجود ويروس كرونا و همچنين تحريم‌ها صادرات آن در سال‌هاي اخير بسيار افت كرده است.

 

فعاليت ۲۵ هزار كارگاه فرش در خراسان جنوبي

شايد بخواهيد بخوانيد: آموزشگاه موسيقي غرب تهران

كاميابي مسك رئيس اتحاديه فرش دستباف خراسان جنوبي گفت: اكنون ۵۰ هزار بافنده در خراسان جنوبي مشغول به بافندگي فرش هستند.

 

او با اشاره به اينكه بافندگان فرش از مشكلات زيادي رنج مي‌برند افزود: به دليل نبود صادرات مدتي است كه بيمه بافندگان واريز نمي‌شود و مسئولين تأمين اجتماعي مي‌گويند به دليل واريز نشدن سهم دولت براي بيمه بافندگان فرش، بيمه‌ي تأمين اجتماعي اين افراد رد نمي‌شود و مشمول دريافت بيمه نيستند.

 

كاميابي مسك با بيان اينكه اكنون حقوق بافندگان فرش روزانه ۶۰ هزار تومان است اظهاركرد: اين افراد حتي حقوقشان از كارگران ساده هم بسيار كمتر است، اما حمايتي از آنان توسط مسئولين صورت نمي‌گيرد.

 

رئيس اتحاديه فرش دستباف خراسان جنوبي ادامه داد: بيشترين صادرات فرش استان مربوط به سال ۷۵ با ارز آوري يك ميليون دلار بوده است.

مقالات ديگر: قاليشويي فشم


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۴ تير ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۰۰:۴۴ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 4
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی