همه چيز دان
اينجا درباره همه چيز صحبت ميشه

اتمام مرمت و احياي بازار فرش مشهد تا پايان آذرماه ۱۴۰۰

شهردار منطقه ثامن گفت: با تخصيص هشت ميليارد تومان اعتبار براي پروژه مرمت و احياي بازار فرش، طبق قرارداد پروژه بايد تا پايان آذر تحويل شود.

به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، سيد فرهاد حجازي شهردار منطقه ثامن در خصوص مرمت و احياي بازار فرش، گفت: مرمت بازار فرش مشهد به سال ۱۳۸۵ باز مي‌گردد، اما به دلايلي اين كار به سرانجام نرسيد و بعد از ۱۲ سال يعني در سال ۱۳۹۷ به درخواست شهردار مشهد مجدداً در دستور كار قرار گرفت.

 

او افزود: به دليل تعامل خوب شهردار و مجموعه مديريت شهري مشهد با ميراثي‌ها، طرحي در استان تصويب و حدود يك سال بعد يعني در تير ماه سال ۱۳۹۸ اين طرح تأييد و از تهران به شهرداري ابلاغ شد و در شهريور ماه ۱۳۹۸ دو دهانه از واحد‌هاي تجاري مجموعه به صورت نمونه و آزمايشي مرمت و جداره سازي و طاق و سقف بازار با شكل و شمايل جديد در همان محدوده نمايان شد.

شهردار منطقه ثامن با بيان اينكه حفظ هويت‌هاي معنوي و اجتماعي اين بازار تاريخي براي ما اهميت زيادي دارد، ادامه داد: اين بازار يكي از قديمي‌ترين بازار‌هاي مشهد است كه شكل‌گيري آن به دوران تيموريان بازمي‌گردد. اين بازار علاوه بر حفظ كاربري خود، مي‌تواند به عنوان يك جاذبه گردشگري شهر در نظر گرفته شود.

شايد بخواهيد بخوانيد: كدكم دندانپزشكي

حجازي بيان كرد: اين محور با رويكرد پياده مداري و حفظ و احياي شكل و شمايل نوستالژي بازسازي و مرمت خواهد شد. شهرداري در اين پروژه وظيفه كف سازي و بازسازي سنگ فرش و جداره سازي بازار آن هم با نظارت اداره كل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان را بر عهده دارد.

 

او با بيان اينكه دو مورد از مغازه‌هايي كه مالكان آن به صورت داوطلبانه اعلام آمادگي كرده بودند در شهريور ماه ۱۳۹۸ به صورت پايلوت بازسازي شده است، تصريح كرد: يكي از دلايل تأخير در اجراي كار، تأييد نقشه‌ها توسط اداره كل ميراث فرهنگي به دليل طي سير قانوني طرح در شورا‌هاي فني و تخصصي و تصويب آن‌ها بود همچنين پاندمي كرونا نيز در اين تاخير‌ها بي تأثير نبوده است. علاوه بر موارد ذكر شده، بروز برخي معارضات فني همچون فرسودگي كابل‌هاي برق فشار قوي سبب تعويق در اجراي پروژه شده است.

 

شهردار منطقه ثامن در خصوص شايعه‌اي مبني بر كمبود بودجه و اعتبار در بين كسبه بازار، تاكيد كرد: اين موضوع شايعه است، زيرا شهرداري قبل از اجراي هر پروژه، اعتبار آن را پيش بيني مي‌كند و در حال حاضر هشت ميليارد تومان اعتبار از محل اوراق و اعتبارات شهرداري ثامن براي پروژه در نظر گرفته شده است و طبق قرارداد، پيمانكار پروژه را بايد تا آذر ماه تحويل دهد.

مقالات ديگر: قاليشويي ميگون

 


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳۱ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۱۱:۰۶ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
افزايش بافت فرش دستباف بزرگ پارچه در گيلان
افزايش بافت فرش دستباف بزرگ پارچه در گيلان
ايسنا/گيلان رييس اداره فرش سازمان صمت گيلان گفت: بافت فرش بزرگ پارچه در استان رو به افزايش است.
 
مجتبي مهري در گفت و گو با ايسنا اظهار كرد: بافت فرش بزرگ پارچه موجب مي‌شود كه فعاليت در اين حوزه سود منطقي‌تري براي قالي‌بافان داشته باشد و به همين دليل گرايش قالي بافان استان به سمت بافت فرش بزرگ پارچه نسبت به گذشته رو به افزايش است.
 
وي با بيان اينكه بيشترين فرش هاي بزرگ پارچه در رشت، خمام و سنگر بافته مي‌شود، افزود: علاوه بر اين مناطق در شهرستان‌هاي سياهكل و شفت نيز بيش از ديگر شهرستان‌هاي گيلان فرش بزرگ پارچه بافته مي‌شود.   
 
مهري با اشاره به اينكه به نفع قالي بافان ديگر در بافت تابلوفرش نيست، ادامه داد: بازار تابلوفرش اشباح شده است و در حال حاضر بافت تابلو فرش سود چنداني براي قالي‌بافان ندارد.
شايد بخواهيد بحوانيد: قاليشويي شرق تهران
 
رييس اداره فرش سازمان صمت گيلان گفت: در سال‌هاي اخير فرش‌بافان را به سمت بافت قالي و قاليچه سوق داده‌ايم تا سود بهتري از پرداختن در اين حوزه نصيبشان شود.
 
مهري ادامه داد: استان گيلان يكي از بهترين توليدكنندگان فرش دست‌باف كشور است و كيفيت فرش‌هاي اين استان به هيچ وجه كمتر از فرش‌هاي استان‌هاي فرش‌خيز كشور نيست.
 
وي تصريح كرد: افزايش بافت فرش ابريشمي يكي از اولويت‌هاي كاري اين اداره است، زيرا اين چنين فرش‌هايي همواره مشتريان خوبي دارد و از بازارپسندي بالايي برخوردار است.
 
وي اضافه كرد: قالي‌بافان ما منتظر اختصاص تسهيلات هستند و براي تهيه مواد اوليه به چنين تسهيلاتي نياز مبرم دارند.
 
وي دليل افزايش قيمت فرش دست‌باف را گران شدن قيمت مواداوليه و افزايش قيمت دستمزد دانست و خاطرنشان كرد: مواد اوليه بافت‌فرش هاي مختلف فرق مي كند و فرش بافان ما به تسهيلات مختلفي نياز دارند.
 
رييس اداره فرش سازمان صمت گيلان ادامه داد: در استان عليرغم شرايط كرونايي كاهش در روند توليد فرش استان نداشتيم و امسال مهمترين هدف ما اين است كه بتوانيم بافنده‌هاي فرش موجود را حفظ كنيم.
 
مهري گفت: هم اكنون حدود ۱۳ هزار و ۵۰۰ قالي باف داريم و ۹۲ درصد بافندگان ما را بانوان تشكيل مي‌دهند.

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۲:۵۳:۳۴ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
825 شركت فرش در منطقه كاشان وجود دارد/ راه‌اندازي نمايشگاه مجازي صنايع فرش در استان اصفهان
 
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان گفت: در كل كشور 1025 شركت فرش ماشيني داريم كه 825 شركت در منطقه كاشان وجود دارد.
 
ايرج موفق امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در كاشان بابيان اينكه در كل كشور يك هزار و بيست و پنج شركت فرش ماشيني داريم كه ۸۲۵ شركت در منطقه كاشان وجود دارد، اظهار كرد: نشان مي‌دهد منطقه كاشان براي توليد فرش‌هاي ماشيني با تراكم بالا با شرايط بسيار ايده آل توانمندي بالايي دارد و حجم صادرات به خارج از كشور از اين منطقه تعيين‌كننده دارد
 
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان با اشاره به اينكه، سعي كرديم توجه ويژه‌اي به شهرستان‌هاي كل استان داشته باشيم، افزود: مواردي را از سازمان به شهرستان كاشان تفويض اختيار كرديم تا صنعتگران حداقل رفت‌وآمد را داشته باشند و مجوزهاي لازم براي توسعه و توليد و كارآفريني را در خود منطقه كاشان پيگيري كنند.
 
وي بابيان اينكه نگاه ويژه‌اي به شهرستان‌هايي داريم كه جاي كار و توليد دارند، گفت: اگر بخواهيم از ركود فرش ماشيني خارج شويم بايد در بحث بازاريابي كاركنيم با توجه به اينكه ميز ملي توسعه صادرات فرش ماشيني را در استان اصفهان داريم باكار كردن از طريق شركت‌هاي صادراتي تخصصي تا مي‌توانيم بازار مناسب‌تري براي فرش ماشيني پيدا كنيم
 
موفق گفت: وقتي بازار فرش رونق داشته باشد توليد رونق خودش را مي‌گيرد، براي اولين بار در كشور بحث نمايشگاه‌هاي مجازي را مطرح كرده‌ايم و مصوب شد در اين شرايط كرونايي از طريق فضاي اطلاع‌رساني را براي صنايع فرش و ساير صنايع توليدي استان انجام بدهيم.
مقالات ديگر: قاليشويي لواسان

ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۷ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۳:۲۲ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

فرش دستباف كردستان مورد حمايت قرار گرفت

رئيس مركز ملي فرش كشور گفت: با اعطاي تسهيلات ارزان قيمت و مانع زدايي در صادرات فرش دستباف كردستان حمايت از اين صنعت در دستور كار قرار گرفته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، فرحناز رافع رئيس مركز ملي فرش كشور در جلسه ستاد فرش كردستان كه در بيجار تشكيل شد اظهار داشت: راه‌اندازي پايانه‌هاي صادراتي فرش دستباف و ساماندهي صادرات فرش دستباف به كشور‌هاي هدف به ويژه كشور‌هاي عضو اتحاديه اوراسيا، در اولويت است و تسهيلات ويژه‌اي از محل اشتغال پايدار روستايي براي اين منظور تامين شده است.

 

او افزود: از محل اعتبارات توسعه روستايي مي‌توان تسهيلات مورد نياز توليد كنندگان و تا سه نوبت اعتبار ۱۸ ميليارد ريالي به متقاضيان ارايه شود.

 

رييس مركز ملي فرش ايران تصريح كرد: ارزش واقعي فرش دستباف در جامعه شناخته نشده به همين خاطر قيمت واقعي براي فرش دستباف در جامعه وجود ندارد.

 

رافع با اشاره به اينكه حمايت‌هاي لازم از فرش دستباف ايراني به عمل نمي‌آيد يادآور شد: يكي از مهم‌ترين اقداماتي كه در حال انجام است، بحث ايجاد دهكده فرش در راستاي گسترش فعاليت‌ها در حوزه فرش است، افتتاح پايانه صادراتي فرش دستباف ايران زمينه را براي پررنگ شدن هويت فرش دستباف ايران كمك خواهد كرد.

 

رييس مركز ملي فرش كشور گفت: يكي از پروژه‌هاي كليدي، توسعه بازار و برندينگ، ترويج هويت و ارتقاي جايگاه فرش دستباف ايراني در بازار‌هاي جهاني است كه به موازات آن، خانه‌هاي فرش در پنج كشور هدف صادراتي راه‌اندازي و عملياتي خواهند شد تا بتوانند پشتيبان صادركنندگان فرش در بازار‌هاي صادراتي باشند.

 

او اظهار داشت: راه‌اندازي پايانه‌هاي صادراتي فرش دستباف در دستور كار قرار دارد و پروژه‌هاي متعددي در حوزه توسعه بازار تعريف شده كه در سايه آن، گسترش استفاده از فناوري‌هاي نوين در توليد فرش دستباف اعم از مراحل طراحي، رنگرزي و توليد، در دستور كار قرار گرفته است.

 

رافع با اشاره به وضعيت بازار صادرات فرش دستباف، افزود: در حال حاضر ساماندهي صادرات فرش دستباف به كشور‌هاي هدف به ويژه كشور‌هاي عضو اتحاديه اوراسيا، در اولويت است.

 

رييس مركز ملي فرش كشور ادامه داد: بايد بر اساس سليقه بازار جهاني شامل طرح و رنگ به اين كشور‌ها فرش صادر شود، هر چند حفظ برند و هويت ايراني فرش دستباف از اهميت زيادي برخوردار است، اما به دليل اينكه در حال حاضر سليقه مردم دنيا نسبت به گذشته تغيير كرده است، بايد براي ماندگاري و حيات فرش ايراني و صادرات آن، فرش‌هايي با سليقه آن‌ها و با حفظ اصالت ايراني توليد شوند.

 

او با اشاره به اينكه يكي از مهمترين چالش‌هاي مركز ملي فرش ايران در حال حاضر رونق هر چه بيشتر بازار جهاني است، يادآور شد: در صورتي كه صنعت فرش كار آمد باشد باعث رونق بازار و تجارت جهاني ايران خواهد شد.

 

رييس مركز ملي فرش كشور تاكيد كرد: براي رونق و صادرات فرش ايراني ما نمي‌توانيم نقشه‌ها و طرح‌هاي قديمي را همچون گذشته وارد بازار جهاني كنيم، بلكه بايد به سمت تحول البته با حفظ فرهنگ و هويت ايراني پيش رويم.

 

رافع گفت: يكي از مواردي كه باعث بهبود صنعت فرش مي‌شود متعادل سازي صنايع مرتبط و پشتيبان توليد فرش و همچنين شرايط عرضه و تقاضا است.

بيشتر بخوانيد: لمينت سراميكي دندان

او اظهار داشت: حمايت دولت از سرمايه گذاران، عرضه كنندگان تخصصي بسيار اهميت دارد و علاوه بر اين ايجاد مركز جامع تخصصي فرش و زمينه سازي براي جذب سرمايه گذاران خارجي نيز به تقويت صنعت توليد فرش ايراني كمك خواهد كرد.

 

فرماندار شهرستان بيجار نيز در اين جلسه گفت: صنعت فرش كردستان تاريخچه بسيار طولاني دارد و بيجار به عنوان قطب فرش دستي كشور يكي از پيشتازان اين صنعت است.

 

علي اكبر ورمقاني تصريح كرد: از سال ۱۳۹۱ احداث موزه فرش در بيجار مورد بحث بود و طبق صحبت‌هاي اوليه تيمچه حاج شهباز به عنوان مكاني براي نگهداري فرش‌هاي نفيس بيجار انتخاب شده بود.

 

او افزود: بعد از ثبت فرش‌هاي نفيس حسينيه بيجار در آثار ملي كشور مشخص شد كه تيمچه حاج شهباز مكاني مناسب براي نگهداري اين فرش‌ها نيست، زيرا اين فرش‌ها به علت داشتن طول و عرض زياد در خود محوطه تيمچه قابل چينش نبود.

 

فرماندار شهرستان بيجار ادامه داد: بر همين اساس قرار بود موزه فرش در بيجار در زميني در ميدان محمودآباد ابتداي كمربندي به متراژ ۱۲ هزار متر مربع احداث شود كه در سال ۹۶ بعد از تملك زمين كار احداث اين موزه آغاز شد.

 

ورمقاني با اشاره به تخصيص ۱۰ ميليارد ريالي سال ۱۳۹۷ جهت راه اندازي موزه فرش بيجار، يادآور شد: اين اعتبارات جوابگوي ساخت ساز اين پروژه بزرگ نيست.

 

فرماندار شهرستان بيجار علت اصلي اولويت احداث موزه فرش را وجود فرش‌هاي نقيس و تاريخي در بيجار اعلام كرد و گفت: علاوه بر آن صنعت و هنر فرش اين شهرستان داراي ويژگي‌هاي منحصر به فردي در طرح و نقشه است كه مي‌توان با ساخت موزه گامي در حفظ اصالت آن برداشت.

 

ورمقاني اظهار كرد: نمونه‌اي از اين قالي‌هاي نفيس و ظريف با قدمتي ۱۳۰ ساله مربوط به دوران قاجار است كه در حسينيه بيجار نگهداري مي‌شود و توسط استادكاران بافنده زن در روستاي حلوايي و به دستور عليرضاخان امير تومان حاكم وقت بيجار بافته شده است.

 

معاون امور بازرگاني و توسعه تجارت سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان نيز در اين جلسه اظهار داشت: ۹۰ هزار بافنده فرش دستباف در استان سالانه حدود ۱۸۰ هزار مترمربع فرش دستباف در استان توليد مي‌كنند.

 

بختيار خليقي با اشاره به وجود ۲ برند معتبر كشوري و جهاني فرش دستباف در كردستان، افزود: برند‌هاي فرش تك پود سنندج و بيجار ثبت ملي شدند و ثبت جهاني برند فرش بيجار هم در حال انجام است.

 

معاون سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان ادامه داد: ايجاد خوشه هنر صنعتي فرش دستباف براي همگرايي تمام شبكه‌هاي مرتبط با اين هنر اقدامي تاثيرگذار در راستاي اعتلاي فرش دستباف در استان امري لازم و ضروري است.

 

او يادآور شد: تهيه مواد اوليه، توليد، فروش و بازاريابي كشور‌هاي هدف بايد از اهداف و اولويت‌هاي خوشه صنعتي فرش باشد.

 

او تصريح كرد: بافندگان فرش دستباف براي اينكه بتوانند توليد خود را در بازار‌هاي خارجي و داخلي عرضه كنند بايد سلايق اين بازار‌ها را در نظر بگيرند.

 

يكي از توليدكنندگان فرش دستباف سنتي بيجار نيز در اين جلسه از بي‌مهري‌ها و كارشناسي بي‌علم و آگاهي برخي در مورد اين فرش گلايه كرد و گفت: قيمت‌گذاري ناعادلانه و از روي عدم آگاهي موجب شده ميل و علاقه به فرش‌بافي در بافندگان كم شود.

بيشتر بخوانيد: قاليشويي تهرانپارس

الله مرادي اظهار كرد: اگر فرش به قيمت واقعي به فروش برود، هم دلگرمي براي بافنده دارد و هم مي‌تواند در مخارج زندگي همياري مطمئن براي خانواده به همراه داشته باشد,، چون فرش‌باف يك هنرمند است كه بايد براي نمايش هنر و ذوق خود از بهترين مواد اوليه و ابزار ساخت بهره‌مند باشد.

 

او افزود: فرشي كه توليد مي‌شود بايد از بازار فروش و مشتري مناسبي هم برخوردار باشد، البته هنر فرش‌بافي داراي مشكلات و موانع زيادي است كه صبر و تحمل مي‌خواهد و در ادامه عرضه به بازار و كشف قيمت مناسب، نيازمند تجربه است.

 

يكي ديگر از بافندگان فرش دستي در بيجار بيان كرد: ظلم زيادي به فرش و طراحي نقش و نگار‌هاي زيباي آن در بيجار شده كه در تلاش هستيم با همت فرش‌بافان اصيل گروسي، فرش گذشته را به چالش بكشيم و فرش واقعي كه حاصل هنر و ذوق هنرمندان اين ديار است را به نمايش بگذاريم.

 

جبارنيا ادامه داد: طي سال‌ها فرش در ساير شهر‌هاي استان كردستان هم توليد و با نام فرش بيجار به بازار عرضه شده كه ضمن تخريب اصالت فرش بيجار، موجب ركود فروش اين فرش هم شده است.

 

او با بيان اينكه آرزو دارد روزي فرا رسد كه در بيجار و موزه فرش، فرش آهنين گروس با تاروپود و رنگ طبيعي نمايش داده شود، يادآور شد: با نمايش فرش دستباف بيجار در فضاي مجازي، هم‌اكنون از كشور‌هاي خارجي همچون هلند و آمريكا سفارش كار داريم.

 

يكي ديگر از توليدكنندگان فرش دستي در بيجار گفت: يكي ديگر از مشكلات صنعت فرش بافي بيجار ورود تابلوفرش‎هاي وارداتي است كه روي تكه پارچه و يا موكت به صورت ماشيني چاپ شده و با قيمت كم عرضه مي‎شود.

 

سردارزاده اظهار كرد: نبود سرمايه اوليه، مواد خام، بازار فروش و آموزش در حد گسترده از مشكلاتي است كه فرش بيجار را با مشكل رو به رو كرده است.

 

او افزود: نبود بازار فرش يكي ديگر از مشكلات اين صنعت در بيجار است و مجبور هستيم فرش‌هاي خود را با توجه به مشكلاتي كه براي بافت آن متحمل شده ايم به قيمت ارزان به فروش برسانيم.

 

شهرستان ۸۹ هزار نفري بيجار در ۱۴۲ كيلومتري شرق شهر سنندج مركز استان كردستان قرار دارد.

مقالات ديگر: قاليشويي


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۰:۵۷:۲۶ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

پوشش ضعيف بيمه‌اي مشكل اصلي صنعت فرش در كردستان است/كمتر از 10 درصد فرشبافان كردستاني بيمه هستند

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت كردستان گفت: براساس آمار بيش از 90 هزار بافنده فرش در استان وجود دارد كه تنها 8 هزار نفر آنها زيرپوشش بيمه تامين اجتماعي هستند كه كمتر از 10 درصد است.

به گزارش خبرگزاري فارس از سنندج، محمد دره‌وزمي پيش از ظهر امروز در جلسه كميته فرش استان كردستان كه در سالن پيامبر اعظم استانداري برگزار شد اظهار كرد: مشكلات استان كردستان در حوزه فرش متمايز از كشور نيست مهمترين دغدغه و چالش در اين حوزه موضوع بيمه تامين اجتماعي فعالين اين حوزه است.

 

وي خاطرنشان كرد: براساس آمار بيش از 90 هزار بافنده فرش در استان وجود دارد كه تنها 8 هزار نفر آنها زيرپوشش بيمه تامين اجتماعي هستند كه كمتر از 10 درصد است.

 

به گفته اين مقام مسئول، بيمه فرشبافان يكي از مهم‌ترين فاكتورهاي توسعه فرشبافي است، چرا كه موجب اميدآفريني در ميان آنان مي شود و بدون دغدغه تنها به دنبال هنرآفريني باشند.

 

وي اضافه كرد: تسهيلات بانكي از ديگر مشكلات در اين حوزه است، آنچنان كه صنعت فرش به عنوان يك ظرفيت در استان مطرح است در خور اين ظرفيت تسهيلات بانكي با درصد پايين به فعالين اين بخش پرداخت نمي‌شود.

 

وي افزود: البته طي سال‌هاي اخير يك تسهيلات در قالب اشتغال روستايي به فعالين اين بخش هم پرداخت شد كه البته سهم زيادي را به خود اختصاص نداد و انتظار مي‌رود بيش از پيش به فعالين اين حوزه بها داده شود.

شايد بخواهيد بخوانيد: اجاره ميز و صندلي شمال تهران 

وي با تاكيد براينكه حمايت دولت و پرداخت تسهيلات ارزان قيمت به فعالين اين بخش مي‌تواند در توسعه صنعت فرش تاثير بسياري داشته باشد، اذعان كرد: بايد با پرداخت تسهيلات كم‌ بهره از كساني كه به اين حوزه فعاليت و يا سرمايه‌گذاري مي كنند زمينه تحول بخش صنعت فرش دستباف كردستان را كه ظرفيت قابل ارزشي است فراهم كرد.

 

وي افزود: فرش كردستان امروز با برندسازي كه صورت گرفته در سطح جهاني شناخته شده است و اين مسئله مي‌تواند در توسعه صنعت فرش استان بسيار تاثيرگذار باشد.

مقالات ديگر: قاليشويي مجيديه


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۹ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۱۱:۲۹:۳۵ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]

فعاليت ۵۵ هزار بافنده فرش در استان اردبيل / توليد ۸۰ هزار مترمربع فرش در سال جهش توليد

رئيس سازمان صنعت, مهدن و تجارت استان اردبيل از فعاليت ۵۵ هزار بافنده فرش در استان خبر داد و گفت: با تلاش قاليبافان در سال گذشته ۸۰ هزار مترمربع فرش در استان توليد شد.

 

رامين صادقي در گفت و گو با خبرنگار ايلنا از فعاليت ۵۵ هزار بافنده فرش در استان خبر داد و گفت: تعداد ۸ هزار و ۷۹۹ فقره كارت قاليبافي در جهت ساماندهي بافندگان فرش در استان صادر شده است.

 

وي در خصوص ميزان توليد فرش در استان نيز بيان كرد: با برنامه ريزي هاي انجام شده و طبق آمار بررسي شده به ميزان ۸۰ هزار متر مربع فرش در سال جهش توليد در استان توليد شده است.

قاليشويي نيروهوايي

رئيس سازمان صمت استان گفت: از اقدامات ويژه اي كه در جهت حمايت از بافندگان فرش در سال گذشته انجام شده مي توان به انجام ۳۶ هزار بيمه اجتماعي قاليبافي, روستايي, عشايري و كشاورزي اشاره كرد كه استان اردبيل در بين استان هاي كشور توانسته رتبه نخست را در اين زمينه به خود اختصاص دهد.

 

صادقي ادامه داد: در بخش هنر صنعت فرش دستباف و مشاغل خانگي نيز تعداد ۸ هزار و ۸۰۱ مجوز فعاليت جديد صادر شده و به دنبال آن زمينه اشتغال براي متقاضيان اين بخش در استان فراهم شده است.

مقالات ديگر: فيزيوتراپي غرب تهران


ادامه مطلب
امتیاز:
بازدید:
برچسب: ،
موضوع:
[ ۳ خرداد ۱۴۰۰ ] [ ۰۹:۵۵:۱۵ ] [ ادمين ] [ نظرات (0) ]
[ ۱ ]
.: Weblog Themes By sitearia :.

درباره وبلاگ

نويسندگان
نظرسنجی
[#VoteTitle#]
[#VTITLE#]
     نتیجه

لینک های تبادلی
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 0
دیروز : 0
افراد آنلاین : 8
همه : 0
چت باکس
موضوعات وب
موضوعي ثبت نشده است
امکانات وب

سئو کار حرفه ای / خرید پیج اینستاگرام / باربری / دانلود نرم افزار اندروید  / شرکت خدمات نظافتی در مشهد / شرکت نظافت منزل و راه پله در مشهد / شرکت نظافت راه پله در مشهد / شرکت نظافت منزل در مشهد  /سایت ایرونی  / بازی اندروید  /  خدمات گرافیک آریا گستر  / فروش پیج آماده آریا گستر / نیازمندی های نظافتی / وکیل در مشهد / ارز دیجیتال / نیازمندی های قالیشویی / مبل شویی / املاک شمال  / آرد واحد تهران / فیزیوتراپی سیناطب / sell Instagram account safely / نیازمندی های گردشگری / نیازمندی های سالن زیبایی